• WA Lämpö

    Lämpöpumput ja huolto

WA Lämpö

WA  Lämpö myy ja asentaa monen vuoden kokemuksella lämpöpumppuja sekä lämmitys- ja viilennys järjestelmiä. Yritys on perustettu Vaasassa 2002 ja toiminta-alue on Pohjanmaa ja Etelä-Pohjanmaa.

Tarjoamme tuotteita ja huoltoa markkinoiden johtaviin merkkeihin; IVT, Bosch, Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic ja LK. Laajalla tuotevalikoimalla pystymme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen tuotteen jokaiseen tarpeeseen.

WA Lämpö on Bosch lämpöpumppujen sertifioitu Bosch lämpömestari jälleenmyyjä- ja asennusliike, mikä tarkoittaa että voimme tarjota laajennetun takuun sekä huollon Bosch lämpöpumpuille.

 


Maalämpö

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa. Maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin.

Ilma-vesilämpö

Ilma-vesilämpöpumppu on yksinkertainen, turvallinen ja kustannustehokas tapa tuottaa lämpöä ja lämmittää käyttövettä ulkoilman avulla.

Ilmalämpöpumppu

ilmalämpöpumppu soveltuu erityisesti suoralla sähköllä lämpiäviin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Lattialämmitys

Tarjoamme korkealuokkaisia lattialämmitysjärjestelmiä erillaisiin tarpeisiin, sisältäen suunnittelu-ja asennuspalvelun.

Bosch lämpöpumput

Bosch lämpöpumput

Boschin lämpöpumpputarjonta on laaja. Valitsitpa minkä lämmitysjärjestelmän tahansa, voit olla aina varma laadusta. Vahva ammattitaitomme takaa, että saat energia- ja kustannustehokkaan sekä vuosia kestävän lämmitysjärjestelmän. Lue lisää!

Fujitsu lämpöpumput

Fujitsu lämpöpumput

Fujitsun Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput ovat energiatehokas lämmitysjärjestelmä kotiin, vapaa-ajan asuntoon ja hallirakennuksiin. Fujitsun lämpöpumput ovat tunnettuja energiatehokkuudesta ja korkeasta laadusta. Lue lisää!

LK lattialämmitys

LK lattialämmitys

LK Lattialämmitys sopii mainiosti sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Meillä on valmiita ratkaisuja yksittäisiin huoneisiin, korjausrakentamiseen ja ulkotiloihin, joissa vaatimuksena on matala rakennekorkeus. Lue lisää!

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter

Johan Rönnqvist
Metsätie 7
65610 Mustasaari

050 327 7892
johan@walampo.fi

Ota yhteyttä:

Olen kiinnostunut:

MaalämpöIlma-vesilämpöIlmalämpöpumppuLattialämmitys